Les Cases de Borrells Les Cases de Borrells Les Cases de Borrells Les Cases de Borrells Les Cases de Borrells Les Cases de Borrells Les Cases de Borrells

Hola benvinguts a les Cases de Borrells

La finca de Borrells té una llarga tradició agrícola i ramadera, actualment complementa la cria i la pastura de vaques amb el turisme rural, per a això hem rehabilitat les cases en tres apartaments: La Pallera, La Pirinenca, La Bruna, els noms de les dues últimes cases són races de les nostres vaques, l'altra casa, (la Pallera) és l'antic paller.

Les Cases de Borrells

Un lloc amb encant!!

Un lloc privilegiat on el silenci i la calma t'envolten en una atmosfera de pau i tranquil·litat, on solament el cant dels ocells i el "tilín" de les esquelles de les vaques ho pertorben.

Veure disponibilitat

Dormir sota un castell

Un lloc on la naturalesa s'ajunta amb el típic de les cases rurals. Amb una situació immillorable on podràs descansar i gaudir de l'entorn.

Les Cases de Borrells

LA PALLERA, LA PIRENAICA Y LA BRUNA

La nostra dedicació a les cases rurals ens porta a tenir una de les
millors cases rurales de la comarca.
Les cases estan situades a uns 900m. d'altitud, envoltades de
roures alzines i pins.
Borrells està situada en el municipi de Lladurs, comarca del Solsonés
a la província de Lleida.

Veure disponibilitat

Reserves per a grups

Pots llogar les nostres casa rurals per a grups de 8 a 20 persones, demana'ns informació per telèfon o per email al 938692066 - 630857919, borrellsrural@yahoo.es, estarem encantats d'atendre't.

Contacta amb nosaltres

Contacta amb nosaltres

En què podem ajudar-te?
  Avis legal  
Reglament General de Protecció de Dades (RGPD)

En nom de l'empresa BORRELLS I CANET, S. L. propietària del domini web www.borrellsrural.comi en virtut del que estableix el Reglament General de Protecció de Dades (UE 1679/2016) els informem que tractem les dades que ens facilita en el present formulari per tal de poder fer efectiva la seva sol•licitud d'informació. Les dades proporcionades es conservaran mentre es realitza el processament de la seva sol•licitud i se li dóna resposta. Vostè té dret a obtenir confirmació sobre si a BORRELLS I CANET, S. L. estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les inexactes o sol•licitar-ne la seva supressió quan ja no siguin necessaries.